Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jelentkezett idén valaki a...

Jelentkezett idén valaki a Debreceni Egyetem földrajz szakára?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem is kevesen.
2014. jún. 25. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Akinek bármilyen ismerőse már jár/járt oda, az biztosan nem. Több olyan szívatós tárgy is van, amivel több félévet csúsznak az emberek. Több tanár is azt hiszi, hogy csak az ő tárgya létezik. És ezek mellett egy forintot nem ér a papír amit adnak.
2014. jún. 25. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Mi az második? Buta voltál és kibuktál?

Csak halkan jegyezném meg, hogy az ELTE geográfus mesterszakán a Debrecenből jöttek általában nagyjából egy jeggyel rosszabb átlagot produkálnak, mint akik az ELTÉ-n végezték az alapszakot is. Talán mégsem lehetnek olyan rettentően nehezek azok a tárgyak:)

2014. jún. 25. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért, te jelentkeztél oda?
2014. jún. 25. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt írtam le, amit az ismerőseimtől hallottam, három is Debrecenbe járt/jár és mindegyiknek ugyan az a véleménye. Nem azért nehezek a vizsgák, mert akkor elméleti tudás kell hozzájuk, hanem mert totál felesleges dolgokat kérnek vissza. Úgy alapból olyan tárgyak vannak földrajzon, amiknek semmi értelme. Én nem látom sok értelmét annak pl, hogy utolsó Orosz városokat tudj belőni vaktérképen. És ez az egyik legszívatósabb tárgy, tipikusan bemagolod, de 2 hét múlva már a 90%-ára nem is emlékszel.
2014. jún. 25. 23:25
 6/7 anonim válasza:
Énis oda jelentkeztem de csak 2.nak jelöltem meg, esetleg majd irj privátba üzit :)
2014. jún. 26. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is jelentkeztem, de csak 3. helyen. Remélem nem oda jutok be!!!!
2014. júl. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!