Milyen a Zrínyi Miklós Gimnázium? (1108 Budapest, Mádi utca 173)
Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok? Milyen a hangulat? Milyenek a diákok? 4.2-es átlaggal lenne-e esélyem?2014. jún. 22. 17:29
2/13 anonim válasza:
A hangulat nagyon jó tud lenni :D főleg a nagyszünetekben meg ilyen különböző alkalmakkor. A tanárok között vannak jók-rosszak. Én speciel a földrajz tanárt dícsérném ilyen téren az egekbe. Nem tudom milyen tagozatra jönnél, de én közbiztonságin 4-es átlaggal bent voltam. Ha van valami kérdésed nyugodtan írj
3/13 A kérdező kommentje:
Utolsó : Hát az ifos szakjára jelentkeznék. És az igaz-e hogy gyenge? Mindenki azt mondja, mivel nem nézik a felvételit. Meg még egy kérdés: ha két nyelvet tanul valaki általánosba akkor mind két nyelv számít pontot?
2014. jún. 27. 12:14
4/13 anonim válasza:
Hát nem a legerősebb iskola az biztos, de az infó tagozat az jobb. Az informatika okatatás is elég jó. Nekem már majdnem kész az ECDL vizsgám. Azt nem tudom hogy számolják e. De az angolt mindenképpen. Viszont gondolom már Kiderült kiket vettek fel, meg a szülői, ami szokott lenni még évvégén :) azt mondjuk nem tudom ebben az évben hogy volt. Nekünk kellett nyelvi szintfelmérőt is írni előző évben. Ha még van bármi kérdésed szivesen válaszolok, nyugodtan Írj privátot :) (immáron 10.B-s tanuló a ZMG-ben)
6/13 A kérdező kommentje:
Hát nem ebben az évben fogok 9.-es lenni. De előre érdeklődöm. És nem az infót hanem e turisztikai szakára jelentkeznék majd ( csak úgy írtam,hogy ifos azaz idegenforgalmis..)
2014. jún. 28. 11:44
7/13 anonim válasza:
Jaa, értelek :) hát szerintem érdemes ide jönni, mondjuk ha nagyon tanulós vagy akkor pl a C az tök jó osztály minden évben. Énekkel, fizikával vigyázni kell, mondjuk nem tudom milyen órájuk szokott lenni az idegenforgalmisoknak. A hangulat mindig megvan, angol oktatás kicsit ratyi, legalábbis a mi osztályunkban. Gondolom német a második nyelv, az végülis jó, ha jó tanárt kaptok.
8/13 A kérdező kommentje:
A c-sek az ifosok?
Enekkel viszont gondok vannak mivel semmit nem tudok ugy mond :DDD
2014. jún. 29. 21:26
9/13 anonim válasza:
Osztályok: A-általános B-közbiztonság és infó (16-16 ember) C-idegenforgalom Ny-nyelvi előkészítő
10/13 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. aug. 6. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!