A budapesti Szent Margit Gimnáziumban ugye benne van az órarendben az úszás és az gáz ha én nem tudok? Vagy tanév kezdésig tanuljak meg?
én odajártam, és igen, van úszás. Van olyan, aki nem tud úszni, azt megtanítják (ő külön, más feladatokat kap), és délután is mehet gyakorolni tanári felügyelettel (leér az ember lába a vízben, szóval nem egy életveszély úszás tudása nélkül sem), de mégis folyton figyelnie kell valakinek.)
Egyébként szerintem próbálj meg valamennyire megtanulni úszni még a nyáron, csak miatt, mert lehet, hogy kellemetlenül fogod érezni magad, ha a többiek tudnak úszni és te nem. A sávok úgy lesznek beosztva, hogy mindenki hasonló úszó tudású társaival lesz, aki nem tud úszni, és ő az egyedüli, az egyedül lesz a sávban).
Amúgy nincs minden évben úszás (szerencsére..:Dén nem szerettem ezt a gyorsan tömegesen öltözzünk át, sminkelés, hajszárítás nyavalyát, ami az órával járt, főleg, h jött utána rögtön a következő óra...de volt aki igen.)
Egyébként mini a medence.
Melyik usziba járnak a diákok?
(Vagy van saját medence a suliban)
Mondjuk járhatsz tanfolyamra nyáron és akkor megtanulod
ott, csak persze az val.színűleg fizetős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!