Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 26 evesen erdemes meg foiskolr...

26 evesen erdemes meg foiskolra indulni?

Figyelt kérdés
Kb mostanra jutottam el odaig, hogy elakarok indulni. Van ertelme ennnyi idosen? Vagy ongyilkos jelolt vagyok?

2014. jún. 20. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, meg fogsz halni, ha megteszed. Sajnálom, de ez van.
2014. jún. 20. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van értelme :) Van egy nő, aki velem együtt kezdte a Bsc-t, és ő kb 45 éves, igaz ő levelező képzésen van. Nyugodtan elkezdheted, nem fog érte senki megkövezni :)
2014. jún. 20. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Bátyám 29 évesen kezdte... de ő el is végzi 3 év alatt.. van aki 18 évesen kezdi és 5 évig tanul.. vagy tovább. szóval nemcink.
2014. jún. 20. 21:29
 4/6 SimkoL ***** válasza:
Én nyugdíjasan is gondolkodom rajta. Jó buli :) Programozni tudok - néha még oktatgatok is - de papírom nincs róla. Jól néznék ki négyunokás nagyapaként a fiatalok közt. Járókeretem még nincs.
2014. jún. 20. 21:33
 5/6 szabad név? ***** válasza:
Szerintem nem ciki, tanulj csak. Vannak a fősulin, egyetemen idősebbek is. Eleinte kicsit nehéz lehet újra tanulni, de megéri. Sok szerencsét!
2014. jún. 20. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

@SimkoL: Volt 64 éves évfolyamtársunk az egyetemen.

Sosem késő tanulni.

2014. jún. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!