Megbuktam 3 tantárgyból?! Segítséég!
Figyelt kérdés
Most mennék 10.-be és megbuktam kémiàból,matekból és mivel művészeti suliba jàrok így fotóból is. Szerintetek meg lehet tanulni ennyi anyagot a nyàron,hogy àtengedjenek a pótvizsgàn mindegyikből? Fotóból az elmélet részéből buktam meg szóval oda is magolnom kell majd.2014. jún. 19. 18:45
11/16 anonim válasza:
Gimibe jártam és azokból a tárgyakból is összekapartam egy 3ast amit utáltam mint a sz art. Szóval jah ennyi eszed van.
12/16 anonim válasza:
Igen,matek fizika kémia töri,informatika,ének..:D :) Hát ígyvan,másodjára sikerül,nem csak nagyon lusta voltam:)De az ember a saját kárán tanul nem?:) Az angol 5-ös,a rajz kettes,tesi:5Biológia:4Földrajz:4,#9!Te szidod a kérdezőt,meg mindenkit itt a kis szakmunkásoddal?:O,Még normális neved sincs,és te beszélsz itt a kettes szintről?/meg a helyesírásról?,mikor a tied semmirevalóbb mint itt bármelyikőnké..:D Nézz már tükörbe mielőtt ideirsz..Segítséget kér a kérdező,mert izgul,és ez IGEN ilyenkor természetes,persze a szakmunkásnak csak eggy hetet kell tanulni,jó hogy nembukik meg..szóval az a kettes,és a Gimnáziumi kettes közt nagyonsok külömbség van Kedves Noah,nobah,(Ruglak)vagy ki vagy te?/azza a tökéletes helyesírásoddal,meg a nagy pofáddal,meg a rosszindulatúságoddal!Üdv:Noah! valahanyas a Budai Gimiből:)Sok sikert kedves kérdező!:)
13/16 A kérdező kommentje:
Nincs értelme ilyen emberekkel leállni..és köszönöm!:) Rémelem àt fogok menni:DD
2014. jún. 20. 22:54
14/16 anonim válasza:
én is ugyanennyi idős vagyok és én is megbuktam de csak egy tárgyból (francia).. És én is erősebb gimnáziumba járok,és ha az ember egész évben szarik rá,nem olyan nehéz megbukni..ész ide vagy oda.. És szerintem ha tanulsz akkor menni fog :) sok sikert!
15/16 anonim válasza:
Talán ahelyett hogí itt irogatsz tanulhatnál is... akkor biztosan
16/16 anonim válasza:
Szia! Átmentél? Ez melyik művészeti suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!