Elmentem vizsgázni, és egyest kaptam, viszont a Neptunban 2-est írtak be. Kellene szólnom a tanárnak? /Lehet bajom belőle, ha nem szólok?
Valószínűleg Neptun alapján néznek mindent, és a tanár hibázott, de szerintem a maradék időre te sem lennél nyugodt soha, hogy ki tudja mi lesz ha kiderül. Valószínűleg a legrosszabb eset az lenne hogy le kell belőle vizsgáznod. De kinek hiányozna az pl. államvizsgás félévben? (tegyük fel hogy az asbzolutórium intézésénél derül ki a dolog..)
Szólj aztán menj el vizsgázni újra. Lehet hogy annyira értékeli majd a becsületességed hogy bent hagyja a 2-est :D
Én szólnék neki, mert elég parás vagyok ahhoz, hogy évekig azt várjam mikor bukik ki. Inkább levizsgázok belőle most, vagy következő félévben, mint államvizsga előtt, ha véletlen kibukik.
Sosem lehet tudni arcra emlékszik-e rád a tanár, ha igen, akkor már furcsállni fogja, hogy mit keresel te itt, amikor ő megvágott legutóbb. Én nem kockáztatnék, írnék neki egy e-mailt.
Egyébként az adminisztrációt jó esetben nem a tanár végzi, csak leadja a vizsgalapot valakinek, aki felviszi az eredményeket neptunba. Valószínű ő hibázhatott, elcsúszhatott egy sorral, nem tudni. Én a becsületességet javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!