Hol tudom megnézni az előző évek osztatlan tanárképzésre vonatkozó ponthatárait?
Figyelt kérdés
Elsősorban az ELTE angol-magyar tanárszakja érdekelne...2014. jún. 16. 12:34
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is néztem, de sehol nem találtam:-S
2014. jún. 16. 13:11
3/6 reptoid válasza:
Hát csak a tavalyit tudod megnézni, akkor indult először.
4/6 reptoid válasza:
328 pont volt államin, önköltségesben nem indult.
Amúgy felvi.hu
Utána bal felül rámész arra a narancsszínű Felvételi gombra
Alatta a vízszintes menüben Ponthatárok, rangsor
Elmúlt évek statisztikái
Szakpáronként
ELTE
PPK
2013/A
5/6 anonim válasza:
Ha ezt nem találod meg akkor ne menj tanárnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Te pedig kedves utolsó, örülnék, ha nem vágnál ilyeneket a fejemhez! Nem tudod ki vagyok, nem ismersz, nem tudod, hogy már 3 hónapja megállás nélkül tanulok, folyamatosan gyomorgörcsöm van, annyira félek az érettségitől, itthon senki sem biztat, mindenki csak leszól. A családomban senki sem szeretné, hogy tanár legyek, sokat kellett küzdenem, csak azért is, hogy megjelölhessem. Sajnálom, most nem panaszkodni akarok és tudom, hogy másnak is lehet ilyen problémája, csak felidegesítettem magam az utolsó kommenten. De azért neked is köszi, hogy válaszoltál. Rohadt hasznos volt.
2014. jún. 17. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!