Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécs PTE Deák Ferenc gimi...

Pécs PTE Deák Ferenc gimi vélemény? Hányastól vesznek fel? Engem a média szak érdekelne

Figyelt kérdés

2014. jún. 11. 13:40
1 2
 1/14 anonim válasza:
Én most szeptemberbe fogok oda járni médiára.Engem 4,5-s átlaggal vettek fel.Plusz ugye még szóbeli is van.
2014. júl. 14. 13:55
 2/14 A kérdező kommentje:
az jó nekem 4,2-es az átlagom :) milyen volt a szóbeli? tudnál róla egy kicsit mesélni, ha nem gond?
2014. júl. 14. 19:39
 3/14 anonim válasza:

Persze,hogy tudok!Egyesével mentünk be mindenki kapott egy kis szöveget amit hangosan fel kellett olvasni és utána kérdeztek belöle pár dolgot természetesen bele lehetett nézni ha nem tudtad a kérdésre a választ.A végén pedig pár szót kellett magadról mesélni,hogy honnan jöttél,melyik iskolába jársz,mi a hobbyd.Naggyából ennyi volt az egész.

Én kb 10 percig voltam bent úgyhogy hamar túlvoltam rajta!:)

2014. júl. 14. 19:55
 4/14 anonim válasza:
Ha esetleg még van kérdésed akkor kérdezz nyugodtan!:)
2014. júl. 14. 19:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) jó fejek a tanárok? Izgultál? :-)
2014. júl. 15. 22:38
 6/14 anonim válasza:
Meglepő módon nem izgultam annyira mint amennyire máskor szoktam.De jó volt mert én mentem be elsőnek és így időm sem volt rástresszelni.Két tanárnő volt bent nagyon jó fejek voltak.Főleg a fiatalabbik.Nekem szimpatikus volt mind kettő.Viszont amikor a Babitsban voltam szóbelin ott is két tanár volt ők meg olyan komorak voltak nekem nem nagyon jöttek be.Az osztályfőnök így első látásra jó fejnek tűnik.(Amúgy nő)Beiratkozáskor beszéltem vele kedves,életvidám volt örülök,hogy nem egy tuskó osztályfőnököt kaptunk:)Mellesleg ő tanítja a tesit és a földrajzot!:)
2014. júl. 16. 08:59
 7/14 A kérdező kommentje:
ez tök jó :) én nagyon izgulós vagyok.. szóvál már most izgulok :/ és készülgetek a felvételire:D köszi a válaszod
2014. júl. 16. 13:37
 8/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen!Elöre is sok sikert kívánok és ne izgulj!:)Majd ha túlvoltál rajta írd meg,hogy hogy sikerült és,hogy felvettek-e!Mégegyszer sok szerencsét!:)
2014. júl. 16. 14:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Oké, rendben. neked is sok siker az új sulihoz, remélem tetszeni fog, ha elkezdődött akkor nagyon szívesen kérném a véleményed a suliról, mert akkor már biztosan jobban fogod ismerni:)
2014. júl. 16. 16:20
 10/14 anonim válasza:
Én meg nagyon szívesen fogok róla majd mesélni!:)Meg ha gondolod majd a gólyatáborról is mesélek!:)
2014. júl. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!