Emelt torinel ha olyan tetelt huzok, amirol alig tudok valamit, akkor probaljam meg, vagy huzzak pottetelt?
Figyelt kérdés
Tanultam ra nagyon sokat, az irasbelim is jol sikerult, de van kb 5 temakor a 30-bol, amit nem szeretnek kapni.2014. jún. 10. 17:34
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg. Én úgy álltam neki, hogy csak ne demográfiával kapcsolatos tételt húzzak, bementem, és kihúztam a XX. század demográfiai változásait. Ötös eredménnyel jöttem ki. Nálunk elég korrektek voltak a források, meg ugye ott az atlasz, ha még tanultál is, valami csak elő fog jönni. Nem éri meg szerintem kockáztatni, hogy csak hármasról indulva még egyszer belehúzol abba az 5 nem tetszőbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Jajj. Nekem az a kedvenc tetelem. Csak attol felek, hogy olyat huzok raadasul, amihez nincs terkep. Meg remelem az atlasz hatuljarol nem szedik ki a kronologiat. Koszi a valaszt. :)
2014. jún. 10. 18:04
3/6 anonim válasza:
Atlaszt adnak mindenképp és ott a végén a kronológia. :)
Sztem is próbáld meg, még ha nem is megy annyira, könnyebb azzal jobb eredményt elérni, mint a póttétellel. A forrás nekem korrekt volt, meg máshonnan se hallottam rosszat.
4/6 anonim válasza:
Kövezzetek meg, ha rosszul tudom, de nem úgy van, hogy felelsz, és utána mondják meg, hogy mehetsz-e el, vagy új tételt kell húznod?
5/6 A kérdező kommentje:
Tulestem rajta. Olyan kozepes nehezsegu tetelt huztam, amirol azert tudtam beszelni. Nem sikerult valami jol mert nagyon izgultam es ez ranyomta a belyeget a feleletemre. De a vizsgaztatok nagyon kedvesek voltak.
2014. jún. 11. 11:48
6/6 A kérdező kommentje:
60\48 lett a szóbelim.
2014. júl. 9. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!