Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a jobb, a Budapesti...

Melyik a jobb, a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium vagy a Szent István Gimnázium ( szintén budapesti intézmény )?

Figyelt kérdés
Minden jöhet, osztályok egymás közti viszonya, tanárok, gyerekek, épület állapota, mit tanítanak, azt milyen minőségben, jegyek átlaga ( körül-belül ), eredmények ( verseny, kompetencia ), nehéz-e az ottani tanulás, minden ilyesmi.

2014. jún. 10. 17:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
én csak az előttem lévőhöz szólnék, hogy ez nagyon nem így van...szerintem ha nem jártál oda akkor egyáltalán nem tudhatod milyenek az istvánosok. én most vagyok 11.es az istvánban, és ajánlani tudom csak, habár elég sokat kell tanulni, a közösség is nagyon jó, egy csomó programot szerveznek. egyébként a 6 évfolyamos osztályok talán a legerősebbek, azokra érdemes menni leginkább.
2014. dec. 1. 00:15
 12/13 A kérdező kommentje:
De én nem hat évfolyamosra akarok menni, hanem sima négy évfolyamosra. Azért is hangozhatott különösen a téma, attól függetlenül már kicsit jobban körbejártam a kérdést, és a listámon már csak hat gimnázium van, köztük a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium és a Szent István Gimnázium, valószínűleg mindet be fogom jelölni. Nagyon köszönöm a választ, nyugodtan jöhet még, csak nyugodtan. Az eddigieket nagyon köszönöm.
2014. dec. 2. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Az istvanban melyiket jelolned meg? En is oda szeretnek menni!
2014. dec. 19. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!