Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi alapján döntik el, hogy...

Mi alapján döntik el, hogy valaki a Schönherzbe kerül, vagy a Tétényi koliba?

Figyelt kérdés

Szeretnék mindenképp a sch-be, mert ott van közel a barátnőm. Az egyetemre, és a koliba való kerülés biztos. (Pontok, szoc. helyzet)

Egy leendő VIK-es.

2014. jún. 9. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
random
2014. jún. 10. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a felvételi pontjaid teszik ki a felét, a másik felét pedig a szociális helyzet, ami s távolságot is magába foglalja. Így jön ki maximum 100 pont.
2014. jún. 10. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudod jól
2014. jún. 10. 00:29
 4/10 A kérdező kommentje:
A kolifelveteli menetet ismerem, csak azt nem tudom, hogy valasztjak ki a kolit. Pl a golyatabor? Vagy akinek tobb pomtja van? Ki kerul a sch-be?
2014. jún. 10. 03:38
 5/10 anonim ***** válasza:
mondom, hogy random, tehát VÉLETLENSZERŰ, de meg fogod tudni, mielőtt leadnád a pályázatot
2014. jún. 10. 04:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2014. jún. 10. 10:02
 7/10 czibles ***** válasza:
Az igaz, hogy az elhelyezes veletlenszeru, de a palyazatot meg golyatabor elott le kell addni. Eredmenyhirdetes, pedig golyatatborban van, igy az a resz nem igaz, hogy palyazat elott megtudod.
2014. jún. 14. 03:00
 8/10 anonim ***** válasza:
tavaly gólyatábor után is le lehetett még adni pár napig
2014. jún. 14. 08:45
 9/10 anonim válasza:

Majd írd meg, hogy hova kerültél, illetve, hogy tudsz-e már valami trükköt a Schönherzbe kerüléshez. :D

Köszi. :D

2014. aug. 14. 23:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Trükk a Schönherz-hez: legyél leendő elsős építészhallgató, és ne legyen elég szociális pontod a Bercsényihez (építészkolesz). Egyenes út a Schönherzbe... Pedig én nem oda akartam kerülni... xD
2014. aug. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!