Milyen a történelem szak egyetemen? És az angol? Nagyon kemény?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 11:05
1/3 anonim válasza:
Ha attól félsz, hogy nagyon kemény, akkor nem kéne egyetemre menned.
2/3 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint, mielőtt belevágsz valamibe, amiről előtte szinte semmit sem hallottál, nem árt informálódni egy kicsit. Feltettem egy ártalmatlan kérdést, ami sok egyetem előtt álló ember fejében megfogalmazódik ilyenkor. Ha nem tudsz normális választ adni, inkább ne is válaszolj egyáltalán, mert ez esetben nem vagyok kíváncsi a véleményedre. Köszönöm.
2014. jún. 9. 14:09
3/3 anonim válasza:
A történelem szak nagyon érdekes, szerethető. Viszonylag sokat kell olvasni, de nem hal bele egyáltalán az ember, mert a szakirodalom is többnyire érdekes, érthető nyelvezetű. Ha gimiben szeretted a törit és érdeklődtél iránta, egyetemen semmi gondod nem lesz vele!
Az angolról nem tudok nyilatkozni, mert ilyen szakra nem jártam, de azt hallottam róla, hogy (legalábbis az én egyetememen) nagyon kemény volt, sok ismerősöm kínlódott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!