A pótvizsga idejét odébb lehet tolni?
Figyelt kérdés
Megbuktam franciából,és mivel nem számítottam rá hogy bukni fogok (1,8ra álltam) már beszerveztem magamnak egy nyaralást augusztus utolsó hetére. Brüsszelbe,már repülőjegyem is van meg minden. Szóval augusztus 25-29ig ott lennék,de 29én reggel jönnék haza.8-9 körül érne be a gépem. Érdekelne,hogy el lehet e intézni hogy esetleg 29én pótvizsgázzak? Vagy hány órától van egy pótvizsga? (Ja és beszéltem a francia tanárommal,és ő azt mondta neki mindegy mikor van,az igazgatóval beszéljek.) Köszönöm!2014. jún. 8. 20:34
1/5 anonim válasza:
"Ja és beszéltem a francia tanárommal,és ő azt mondta neki mindegy mikor van,az igazgatóval beszéljek."
Azt hiszem beszélj az igazgatóval.
2/5 A kérdező kommentje:
igen,de neki úgy mondtam hogy 28án jövök haza,de kiderült hogy 29én....
2014. jún. 8. 20:56
4/5 anonim válasza:
Nyilván odébb lehet, ez nem törvény. De talán a szüleidnek kéne ezt elintézniük.
5/5 anonim válasza:
Miben segíthetünk neked? Beszéljünk mi az igazgatóval? Vagy tegyük át a vizsgádat, és közöljük az igazgatóval az új időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!