Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik döntésemmel járnék jobban?

Melyik döntésemmel járnék jobban?

Figyelt kérdés

Nagyon megszenvedtem az év végi 30 kreditért, az utolsó vizsgáról még nincs eredmény, de -remélem- sikerült. Ha mégsem, még egy alkalom van, de ha az sem sikerül, kibuktam és fizetnem kell közel 400.000 Ft-ot. (csodálatos hallgatói szerződés)

Ennyit még talán elő tudok teremteni. El kell adnom mindenemet, ami mozdítható, de össze tudom szedni hitel nélkül. Kiiratkozzak inkább és bevállaljam? Így nem lesz belőlem semmi, csak egy kupac sz*@r, de tartozás nélkül kezdem az életem. (Igaz, utána éhenhalok...)

Vagy folytassam, de akkor ha jövőre ugyanígy nem lesz meg a 60 kredit, már majdnem 800.000 Ft tartozásom lenne, amit viszont nem tudnék önerőből megoldani.

Eddig is igyekeztem mindent megtenni (különtanár, ismerősök stb.), hogy sikerüljenek a tárgyak és a vizsgák, de nem minden jött össze...

2014. jún. 6. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

meg kell érte szenvedni, de ha még többet tanulsz, biztos fog sikerülni

viszont ha úgy érzed, hogy ennél már nem tudsz megtenni, lehet jobban jársz ha befejezed

2014. jún. 6. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikor lesz meg a vizsga eredmény?

Most kezdted az egyetemet?

Várd meg az eredményt, majd utána dönts csak

2014. jún. 7. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A Műszaki Egyetemre jársz?
2014. jún. 7. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Esélyt látok rá, hogy tovább tudok menni, de túl nagy összeg ahhoz, hogy ennyit kockáztassak. Bár ősszel is úgy indultam neki, hogy menni fog, mégis mindennel a lehető legszerencsétlenebbül jártam.

Győrben tanulok...

2014. jún. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!