Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van ekkor? (bővebben lent)

Mi van ekkor? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Beadtam a jelentkezésemet az egyetemekre, viszont nem úgy sikerült az érettségi ahogy gondoltam, így maradok annál, hogy OKJ-s képzésre megyek, ahova persze érkezés szerint vesznek fel. VISZONT mi van akkor, ha kiderül, hogy mégis felvettek de én már beiratkoztam? Akkor halaszthatok az egyetemen egy évet vagy mit tehetek ilyenkor? Muszáj mérlegelnem a döntést, hogy várjak a beiratkozással viszont lecsúszhatok és akkor suli nélkül maradok (vagy persze felvesznek az egyetemre) vagy beiratkozzak és kiderül, hogy közben felvettek..? Szerintetek? :)

2014. jún. 3. 14:04
 1/1 anonim válasza:
Nem tudnád elvégezni a kettőt párhuzamosan? Szerintem iratkozz be a képzésre, aztán majd eldöntheted, maximum halasztasz akkor tényleg egy évet VAGY egyszerűen visszamondod az OKJ-s képzést.
2014. jún. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!