Mekkora a versengés a bgf gazdinfo szakán?
Figyelt kérdés
első helyre corvinust jeloltem be de esélytelen h oda a 280 pontommal felvesznek, aztán a bgf a második és hát tavaly 240 volt asszem a ponthatar. ha jól tudom de javitsatok ki +-20 pont lehet a mostani ponthatar. oké h megvan de gondolom ez nem elég ahhoz h felvegyenek. megértő valaszitokat koszonom tényleg :)2014. jún. 3. 09:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem te nem érted a felvételi eljárást.
1. 240 pontnál nem lehet 20 ponttal még kevesebb, hiszen az a minimum volt.
2. Ha eléred a ponthatárt, akkor felvettek.
2/3 A kérdező kommentje:
ezért mondtam h javitsatok ki de akkor.okes koszonom :)
2014. jún. 3. 10:54
3/3 anonim válasza:
Idén 260 a minimum ponthatár. De most 10. legnépszerűbb szak a gazd. infó szóval tuti több lesz mint 260.. nekem 350 körüli pontom lesz, remélem felvesznek, én is oda jelentkeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!