Emelt szintű történelem érettségi szóbeli?
A héten fogok emelt szinten szóbelizni történelemből. A kérdésem az lenne, hogy hogyan zajlik a felelet menete?
Ez alatt azt értem, hogy ha megkapom a kifejtendő témát akkor hagynak-e hogy előadjam a dolgot az Ő beleszólásuk nélkül, és csak akkor kérdeznek-e ha kihagytam valamit, netán hülyeséget mondok? Illetve van-e arra lehetőségük hogy ne a témába vágó kérdést tegyenek fel? Aránylag felkészültnek érzem magam, viszont biztos vagyok benne hogy tudnának olyan részlettel szolgálni amire csak pislognék, tekintve hogy a legtöbb könyv elég más szempontból közelíti meg az adott témákat. Vagy ez tanár függő?
Köszönöm előre is!
Elmondod magadtól amit tudsz. Akkor kérdeznek bele ha nem jó irányba indultál el, vagy kihagytál olyan dolgokat amik fontosak.
Nincs lehetőségük arra hogy mást kérdezzenek. Ha kikaptál 1 tételt abból fognak kérdezni.
Általában rendesek szoktak lenni. Nem céljuk hogy megszivassanak.. Persze ez tanárfüggő de ha képességeidhez mérten a maximum pontot szokták megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!