BGF KVIK kereskedelem és marketing angol nyelven szakról milyenek a tapasztalatok?
Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy milyen a tapasztalat a BGF-KVIK kereskedelem és marketing angol nyelven szakról? Hallottam olyanokat, hogy a tanárok nem mindig a legmegfelelőbb angol nyelvtudással rendelkeznek és, hogy emiatt nem feltétlen a legjobb angol nyelvű képzés. Engem mégis a kermark érdekelne igazán angolul - szóval esetleg van valaki, akinek személyes tapasztalata van a szakról (és nem turizmusról!) és biztosat tud mondani? (A kermark angol miatt csábítóbb, mint a Corvinus gazdmen angolul.)
Illetve azt is hallottam, hogy a legelején nyelvi ill. matek felmérőt íratnak. A kérdésem az lenne, hogy milyen jellegűek ezek a felmérők pontosan - pl matekból mire mennek rá, stb.?
Segítsetek légyszi, mert még 2014. július 10-ig meg lehet változtatni a felsőoktatásba jelentkezőknek a sorrendet.
Nagyon köszi a választ előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!