A Miskolci Egyetem levelező oktatásáról van valakinek bármiféle tapasztalata?
Én két különböző karon is végeztem az ME-n. mindkét szakomat levelezőn végeztem. (párhuzamos képzésben el ebben az évben végeztem, tehát frissek a tapasztalataim)
Mire vagy kíváncsi?
Könnyebb vagy nehezebb mint nappalin ezt lehetetlen megmondani. Ugyanazok a tanároknál vizsgázunk, ugyanabból az anyagból. Talán a gyakorlati jegyeket könnyebb megszerezni mert egy nagy zh van levelezőn félév vége előtt, nappalin meg részenként 2-3 zh van, az anyag az ugyanaz amiből írod..Van akinek könnyebb hogy csak egyre kell készülni van akinek nehezebb mert többet kell egyszerre.
Diploma pont ugyanannyit ér mint nappalin semmi különbség, még a diplomaosztón is vegyesen névsor szerint kapjuk meg mert egy évfolyamnak kezelnek. egyébként diplomában nincs benne hogy levelező v nappali tagozaton szerezted..egyforma az értéke.
Levelezős oktatás péntek és szombati napokon van. Persze karonként változó hogy egy félév alatt, minek van hétvégén konzultáció.
Ebben a félévben két olyan vizsgám volt ahol voltak levelezősök is (am mérnökinfóra járok)
-automatika: itt volt egy feladat amit kihúzhattak a levelezősök és nekik ennyivel volt kevesebb, meg numanál, ebből meg az utolsó feladat nekünk matlab függvényírás volt, nekik meg egy egyszerű elméleti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!