Önköltségesről államira hogy megy az átvétel?
Figyelt kérdés
Félek,hogy nem lesz meg a pontom az államihoz,csak a fizetőshöz. hogyan tudok esetleg átmenni államira,hogyan van ez a suliknál? olyat is lehet h mondjuk járok a suliba,de jövőre újra beadom a jelentkezésem-csak oda az állami finanszírozásra?2014. máj. 28. 12:57
1/6 anonim válasza:
Kérvényt írsz hogy át tudnak-e venni. Más kérdés hogy nem biztos hogy lesz hely államin, vagy egyszerűen nem engednek átsorolni tanulmányi okok miatt, és akkor fizetheted tovább a tandíjat.
2/6 A kérdező kommentje:
de gondolom ennek vannak kritériumai.. tanulmányi átlag ilyesmi?
vagy az új felvételi?
2014. máj. 28. 13:03
3/6 anonim válasza:
Egyeteme válogatja, nálunk tavaly úgy volt, hogy a legjobb 15%-ból raktak át államin megüresedett helyekre. Viszont amennyire tudom, már változott a TVSZ mindenhol (köszönjük Rózsika), nem tudom mennyire egységesen. Így azt sem tudom megmondani, mi kell hozzá.
4/6 anonim válasza:
Nálunk csak akkor lehet átmenni államira, ha az államis kiesik és akkor lehet pályázni a helyére. Nálunk 3 államis gyerek van, 30-an várunk a helyükre. :D
5/6 anonim válasza:
A megüresedett államis helyekre akkor pályázhatsz, ha nagyon jól tanulsz, és PÁLYÁZOL IS. A legjobbakat teszik át, de nálunk pályázni kell, csak úgy nem tesznek át senkit.
Az újrajelentkezés meg hülyeség szerintem, már ne haragudj.
6/6 A kérdező kommentje:
ha nem sikerül átkerülni,akkor gondoltam az újrajelentkezésre,mert addigra meglesz a nyelvvizsgám-így necces h elég lesz a pontom..
2014. máj. 29. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!