Idén melyik nap lesznek nyilvánosságra hozva a felvételi ponthatárok?
felvi-n nem láttam sehol se :(
Amúgy szerintetek szóbeli felvételin (msc) meg szabad kérdezni,hogy hány pontom lett? Jó lenne ha már akkor tudnám,mert a többire el se kéne mennem,meg akkor már úgy terveznék előre.
Meg szokták maguktól is mondani. De azért ne legyél olyan laza, hogy azt hiszed, meg tudo előre mondani, mennyi pont lesz elég.
Egyébként július 24 a várható időpont: [link]
Köszi a választ, valahogy nem találtam rá még google segítségével se.
Már 4-5 éve folyamatosan kb ugyanannyian jelentkeznek,meg a ponthatár is ugyanannyi (talán 2 pont eltérés van ponthatárok között,amik eddig voltak,szóval elég stabil). Nem laza akarok lenni,mert ha tudom,hogy mondjuk tavaly 70 pont kellett és nekem pont annyi van vagy pár ponttal 70 pont körül,akkor persze hogy enm vagyok biztos magamban,de ha eddig mindig 70 pont volt és szerzek 85 pontot,akkor már tényleg felesleges lenne elmenni a többire (addig is kereshetek albit,meg nyaralhatok :P)
Amúgy ott helyben szokták megmondani? Mert én nem hallottam még ilyent,de még nem is voltam msc felvételin,szóval előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!