Corvinuson, Élelmiszermérnök szak tényleg nem való erős 3-as matekos lánynak?
Sajnos hagytam magam erről meggyőzni,így a felvételinél az egészségügyi vonalra jelentkeztem. De mostanában elég sokat kellett mind a magam,mind a családom miatt kórházakba járni,és most úgy érzem nekem ez nem menne..
Képi diag az első,de rájöttem h én képtelen lennék elviselni ahogy látom a moniron h az illető mondjuk rákos.. vagy a kisbaba nem egészséges stb. 2. a dietetika lett, ez még talán.. 3. a prevenció,ez tetszene legjobban..
De igazából az élelmiszermérnök ami bejön nekem és verem a fejem a falba h a jelentkezésnél nem tettem a listába..:(
Most azon gondolkodom,törlöm a jelentkezéseimet és pótfelvételizem,de az ugye fizetős.. Ezért érdekelne az is,hogy hogyan lehet átkerülni államira esetleg? Akár új felvételivel?
Nektek mi a véleményetek,ez a szak tényleg fiús? Matek valóban annyira nehéz?
Kérlek adjatok tanácsot..
Átkerülni nem lehetetlen. Első évben általában elég nagy a lemorzsolódás, így szabadulnak fel helyek, és ha nem vagy a lemorzsolódók közt, akkor nagy eséllyel másodévtől államis leszel. (Legalábbis velem így volt, nyár közepén jött egy neptun üzenet, hogy megváltozott a pénzügyi státuszom :D)
Amúgy ne a matekon parázz! Fizikával, kémiával hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!