Beiratkozhatok és kölcsönözhetek anyagot az ELTE-BTK egyik tanszéki könyvtárából, ha nem vagyok eltés hallgató?
Szerintem nem. Esetleg könyvtárközi kölcsönzéssel meg lehetne oldani.. esetleg(?)
Egyébként az Egyetemi Könyvtárban érdemes lenne megnézni, oda bárki beiratkozhat és általában, ami abban a könyvtárban megvan, az az Egyetemiben is. (Tapasztalat, és angolos vagyok)
Itt a válasz a kérdésedre: [link]
"A könyvtárat minden 18. életévét betöltött személy látogathatja regisztráció után. A könyvtári beiratkozás és tagság díjmentes. A könyvtár teljes körű használatára csak az ELTE BTK Germanisztikai Intézetében BA, MA, minor vagy doktori képzésben részt vevő hallgatók és az Intézet oktatói jogosultak.
A külsős olvasók adataik regisztrálásával látogatójegyet válthatnak, mely az olvasóteremi és raktári állomány helyben olvasására és a dokumentumok helyben fénymásolására jogosít."
Esetleg villámgyorsan összeismerkedhetsz egy germanisztikással a helyszínen, aki kikölcsönzi neked, ha a fénymásolás nem elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!