Viki69 kérdése:
Hetedikes vagyok és nem bírom felfogni a matekot. Minden évben küzdök a kettesért. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most épp megvan a kettesem matekból.Testvérem aki nagyon jó matekos ő mindig segít de annyira hülye vagyok a matekhoz.Ha meg is értem dolgozatba leblokkolok es azt is csak egy hármas szintre tudom megírni.Néhány fogalmat dolgozat közben elfelejtek.Tudom hogy nem szabad feladni de már most belefáradtam annyira elegem van már belőle.Komolyan úgy érzem csak én lehetek ilyen hülye.2014. máj. 19. 21:39
1/4 anonim válasza:
A stresszen kell javítanod. Ha elhiszed, hogy hülye vagy hozzá, akkor azzal magad okozod a vesztedet.
2/4 anonim válasza:
Én néha tanítok privát veled egykorúakat és az a tapasztalatom, hogy sokszor azért nem értitek az adott tananyagot, mert az alapok hiányoznak. Szóval érdemes lenne felmérned hogy egy adott anyagba miért akadsz el. Ha pl. elmondjál egy feladat megoldását azért nem tudtad megoldani mert az újonnan tanultak közül hiányzott egy lépés, vagy eleve azokat nem érted amire a lépések épülnek
3/4 anonim válasza:
Utolsó véleményét osztom. Az alapokat kell igen jól elsajátítani, ha azok megvannak, lehet rájuk tovább épitkezni, hiányában nem.
4/4 anonim válasza:
Ha nincsenek meg az alapok, nem fogod megérteni az elméletet. Ebben egy magán tanár tud segíteni.
Ellenben, a többi már csak gyakorláson múlik. Azt mondod érted az anyagot, de dolgozatnál nem tudod visszaadni. Ez annyit jelent, hogy nem gyakoroltad eleget. A matematika végtelenül logikus tárgy, a gyakorlás meg rávezet ennek megértésére.
Szóval, minden órai anyagot oldjál meg otthon, egyedül. Ezen felül vedd elő a példatárat és oldjál meg mindent ami van benne az adott anyaghoz. Ha ezt megcsinálod, nem szerezhetsz 4-nél rosszabb jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!