BCE-emberi erőforrások, BME-építész? Vélemények?
BME építész komoly egyetem Beledöglesz Mire Elvégzed, de ér valamit a diploma.
Corvinus pesti kampuszára meg akkor sem járnék, ha fizetének érte, pláne nem egy büfészakra.
BME diploma pont annyit ér, mint bármelyik másik. Az számít mit tanulsz meg az ott töltött idő alatt. Sokan 6-7 évig bukdácsolnak ott amíg végül befejezik, szerinted ezek még emlékeznek a leadott anyagra?
Amit nem értek, hogy építész és emberi erőforrások között akarsz választani. Ezek nagyon messze vannak egymástól. Építésznek mindig sokan mennek és most nagyon sok munkanélküli van közöttük. Például ahol én dolgozom három építész is van, csakhogy a cégünk nem építészettel foglalkozik.
Most lassan kezd beindulni az építőipar, ez a sok diplomás meg majd mind próbálkozni fog újra elhelyezkedni. Nem egy fényes pálya szerintem.
Köszönöm a válaszokat . :)
Igen, tudom, hogy távol állnak egymástól, de én mindig is ilyen sokrétű voltam vagyis hogy tág az érdeklődési köröm. :D viszont egyre inkább távolodom az építészettől és inkább valami gazdasági diplomát szeretnék, mert nem akarok örökké tanulni és amit ti is írtatok: építész diplomával jóval több ember rendelkezik mint amennyit a magyar építőipar foglalkoztatni képes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!