Vélemény az Andrássy Gyula Gimiről?
Vélemyényt szeretnék kérni az ott tanulóktól illetve azoktól,akik oda fognak menni.
Először az ott tanulókat szeretném megkérdezni,hogy (főleg eurofakton) mennyire nagy a követelmény,milyen versenylehetőségek vannak (biosz,angol),mienek a tanárok és a közösség.
Akik oda fognak menni ők pedig mennyire izgulnak vagy mit várnak a gimitől?Vagy aki volt angol szintfelmérőn akiket addig láttak van valami vélemény a leendő 9. évfolyamról?
Bocsi a regényért és köszi a válaszokat
A 7. válaszoló borzasztóan el van tévedve, úgy látom... :D Biztos, hogy te is a békéscsabai iskoláról beszélsz? Csak mert az Békés megye legjobb gimnáziuma.
De hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Én is andrássys vagyok, szintén eurofaktos, most leszek tizenegyedikes. :) A követelmény abszolút tanárfüggő, vannak nagyon szigorúak és abszolút laza arcok is a tanárok között. :) Ha gondolod, privátban írhatok róluk név szerint is. Van, aki lediktál egy vázlatot, és dolgozatban szó szerint azt kéri vissza. De olyan is van, aki hetekig ígérgeti a témazárót, meg mondja, hogy milyen halálosan nehéz lesz, aztán meg simán megírjuk 5-ösre.
Egyszóval nincs olyan, hogy egységesen szigorúak lennének, vagy egységesen magas a követelmény... Ha szerencséd van, és jó tanárokat kapsz, akkor simán kitűnőre fogsz érettségizni. Néhány tanár (szerintem) országos viszonylatban is megállná a helyét, néhánynál meg egyszerűen nem értem, hogy kaphatott tanári diplomát...
A közösség általában jó, a legtöbb ember jó fej. Ja, és az sem igaz, hogy stréberek járnak ide... sőőőt... :D
Remélem, jól fogod magad érezni itt. :) Ha van még kérdésed, nyugodtan írj! ;)
" Ezen kívül a Közgét mondják még jónak,de ott jóval alacsonyabb szintű az oktatás,kivéve nyelvek,informatika. "
MI AZ HOGY ALACSOABB SZINTŰ?
szerintem nehezebb szakmai tantárgyakat tanulni , ha kéttan akk meg főleg...
-A suli rossz.
-De hát benne van a 100ban!
-Hanyadik?
-Legutolsó!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Imádom ezt az oldalt:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!