Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » De. Kossuth Gyakorló Gimnázium...

De. Kossuth Gyakorló Gimnáziumba nyekre általában sokan fellebbeznek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy sokan vagy kevesen szoktak-e. Fellebbezéssel mennyi esélyem van bejutni angol Nyekre? Kb 5-3pontt maradtam le, számít?

2014. máj. 17. 22:54
1 2
 1/12 reptoid ***** válasza:
Ez a nagykossuth, nyilván a fellebbezés az "ismerősöknek" van kitalálva, de persze esélyed lehet. Főleg ha azt nézzük, hogy aki be akarja oda juttatni a gyerekét, az valószínűleg ismeri is a sulit, és akkor nyilván nem egy nyelvi előkészítők osztályba kéri be. Elég sok szállal kötődöm oda, ott is végeztem, és pár nyelvtanár munkáját leszámítva nem valami szupi a nyelvoktatás a nagykossuthban :D
2014. máj. 17. 23:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazad lehet, hogy az ismerősök nem a nyelvi osztalyba teszik a gyerekeket. Tudom, a bátyám is ott végzett, szerinte se túl jó a nyelvoktatàs. Első helyen a humán osztályt jelölt, de oda meg se próbáltam a fellebbezést.. Remélem sikerül bejutni, nagyon szeretnék oda járni, de eléggé elrontottam a matek felvételit, viszont a szóbelim (angol)a Kossuthban maximum pontos lett. Az számít?
2014. máj. 18. 08:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Jelöltem*
2014. máj. 18. 08:04
 4/12 reptoid ***** válasza:

Pontegyenlőség esetén elég sok minden számít, a matek felvételi ennek mondjuk pont az elején van, szóval igen. Az viszont jót jelent, hogy a tesód is oda járt. Ezért ha nem is adnak pluszpontot, de ha egyenlő pontod van, akkor előnyt élvezel.

Nem tudom, hogy a tesód hogy meg mint van, de ha jó viszonyt ápolt a tanárokkal, akkor én visszamennék a helyébe, hogy elmondjam, mi is a helyzet veled.

2014. máj. 18. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Van esélyed.1 emberről tudok,aki fellebbezett.Rajtad kivűl.
2014. máj. 18. 10:18
 6/12 A kérdező kommentje:
A bátyám vitte be igazgató úrnak a nyilatkozatot :)
2014. máj. 18. 13:45
 7/12 A kérdező kommentje:
CsAk egy! Ez szuper! Köszi a választ:)
2014. máj. 18. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem akarlak lelombozni,de azért ennyire ne örülj.:) Nem én vagyok az igazgató,ráadásul debreceni sem vagyok.
2014. máj. 18. 14:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Szóval lehet rengetegen jelentkeztek oda? :D
2014. máj. 18. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom.Itt már semmit se lehet tudni.:D Kérdezd meg az igazgatót.
2014. máj. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!