Emelt szintű töri érettségin pontszámítás?
Figyelt kérdés
Idén emelt szinten érettségizek történelemből és előző héten szerdán megírtam az írásbelit. Sajnos olyan ideges voltam, hogy alig tudtam koncentrálni és nagyon sok feladatot elrontottam a teszt részben (első rész). A második részben az esszék viszont már kiválóan sikerültek. Azt szeretném tudni, hogy az írásbelin a két feladatrésznél (teszt + esszék) is külön - külön el kell érni egy bizonyos százalékot, vagy az írásbeli két vizsgarészének pontjait összesítik? Hány százaléktól lehet menni szóbelizni? Előre is köszönöm a választ!2014. máj. 14. 10:51
2/2 anonim válasza:
90 pont a kettő együtt. Majd erre jön a 60 pontos szóbeli, és az egész %-ot a 150 pontból elért eredményed alapján számítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!