Miskolci egyetemrol velemenyek?
Nincs...
az oktatás magas színvonalú, erre nem lesz panaszod ha ide jössz...
Tudd elvégezni az a kérdéses, nem az hogy keveset követelnek és nem tanítanak rendesen..
Egyébként sosem értettem ezeket a kérdéseket..
Mindenki olyan magabiztos hogy ő tuti elvégzi holott az egyetemre felvettek 50-60%-a sosem végez, és mégis midig az oktatás minőségét kérdezik...
Jobb egy diploma egy kis főiskoláról is (nemhogy a ME-ről!!!!), mint egy kibukott diák aki elpazarolt éveket és tartozása van az állam felé...vagy a szülei pénzét használta eredménytelenül.
Nem tudom mihez hasonlítani mivel nem jártam még más egyetemre.
Szerintem rendben van minden, nem tudok kevesebbet mint mondjuk egy bms-s akinek hasonló tárgyai vannak.
Sokat kell tanulni, különben kibuksz.
Az itteni gépészek a legelismertebbek a munkaadóknál a bme után.
Szóval ha ide jössz mindenképpen valami műszaki szakra gyere mivel annak van itt hagyománya.
Amúgy ha most lennék 11.es ráhajtanék nagyon az angolra és külföldi egyetemre mennék, a magyar felsőoktatás egy kalap szar, az egész rendszer rossz az alapjaitól kezdve, 10-15 év alatt teljesen leamortizálták.
Rengeteg sok felesleges szart kell bemagolni a vezetéselmélettől kezdve a szociológiáig, amit soha a büdös életben nem fogsz alkalmazni, hiába a műszaki földtudományi szakra járok, gyakorlat orientáltság meg 0, a fontosabb tárgyakat sincs miattuk idő részletesen, normálisan megtanítani. És ezzel nem Miskolcot akarom szídni, ez az összes egyetemen így van ebben az országban.
Barátom Dániában tanul, és lefordultam a székről amikor megmutatta, hogy ők miket vesznek, igaz nekik egész évben 4 tárgyuk volt, nem 20 mint nekünk.
A lehető legundorítóbb hely ahova valaha jártam
Gyűlölöm
Senkinek soha nem ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!