Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek felvennének...

Szerintetek felvennének Pécsre a Janusba vagy a Leöwey Klárába? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kaposvari vagyok, 9-es. Az osztalyom fele megbukik a masik fele elmegy, ezert megszunik az osztalyunk. Tudom ez meg nem eros indok arra hogy kozel 80 km-re masik suliba menjek. De az itteni sulik kozul egy sem felel meg nekem. Van amelyikbe fel se vennenek. Van amibe a tarsasag miatt nem megyek. Van amibe azert nem megyek mert erzem hogy eros lenne nekem a napi 9 ora tanulas es nem birnam. Viszont nagyon szeretem Pecset, a masodik otthonom. Negyes az atlagom. Es ha felvennenek angolra szeretnek menni. (remelem nem kell kulonbozeti vizsgat tenni?!) Ja meg annyi, hogy en most egy kereskedelmi suliba jarok. Szoval nem gimi. Viszont mindig is gimibe akartam menni. Csak ahova szerettem volna menni oda olyanok jartak akik kitaszitottak volna. Es nem birtam volna ki.

Nem lennek kollegista hanem bejaros lennek. Az ekezet hianyert elnezest. Nos, mi a velemenyetek?

2014. máj. 12. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
ha négyes az átlagod a Leőwey-t javasolom mert a Janus a legerősebb gimnázium Pécsett.
2014. jún. 19. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!