Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy van ez a pontszámításnál?

Hogy van ez a pontszámításnál?

Figyelt kérdés
Töriből emelteztem,de sajnos nem lesz 80%-nekem mindneképpen a pontok duplázásval fogják számolni a pontjaimat,mivel a matek eleve olyan alacsony szintről indul,a magyarom pedig 90%felett lesz,szóval a kérdés az,mivan akkor,ha megvan az áhított 80%os érettségim is a 90%os magyarhoz,DE nem az emelt töriből,hanem angolból?Az én szakomrakötelező egy emelt érettségi.Akkor az emeltnek kell a dupláját számolni egyszer?
2014. máj. 9. 17:37
 1/2 reptoid ***** válasza:

A kérdés csak az, hogy milyen szintű a magyar meg az angol érettségid, mert ez a kérdésből nem derült ki. Ha valamelyik emelt, és az angolt is elfogadják felvételi tárgynak, akkor lehet azzal fognak számolni, ha jobbra jön ki.

Ha nem emelt szintűek, akkor bizony ha törik, ha szakad, a törivel fognak számolni.

2014. máj. 9. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindkettő közép szinten van,hmm...értem.Nem örülök neki,de köszönöm a választ:)
2014. máj. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!