Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik a legneheze...

Szerintetek melyik a legnehezebb egyetemi szak (nem egyetem, hanem szak)? Tudom, hogy ez függ az egyéni képességektől, érdeklődési körtől, de egy átlag magyar emberre gondoltam.

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Bár én jogot tanulok, és baromi nehéz, de úgy gondolom az orvosi a legnehezebb....mert nekem ha esetleg nem jut eszembe valami, megnézem a könyvbe, vagy a neten. De egy orvos vészhelyzetben nem nagyon gondolkodhat, hogy na most akkor mi is van?? Elvágjam, ne vágjam, metszhetek, nem??

De nem véletlenül e két szakma ( orvos és jogász) a legmegbecsültebb a felmérések szerint.

2009. dec. 30. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
18.57-es! piarista diák voltál? v vmi kapcsolat piaristákkal?:D bocsi az OFF-ért
2009. dec. 30. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 18.57-es, kikkel van milyen kapcsolatom? Van egy ilyen szerzetesrend, ha jól tudom, de utánanéztem neten, van általános iskolájuk is és gimnáziumuk is, nos ha erre gondolsz én Franciaországban jártam általános iskolába, és gimnáziumba is, de az már régen volt.

Én 40 éves vagyok.

2009. dec. 30. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
csak azért kérdeztem mert én egy ilyen iskolába jártam és az igazgatónk folyton ezt nyomta anno h "csak SEGG kell hozzá" és innen gondoltam..bocsi.:)
2009. dec. 30. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, hát azt kell mondjam igaza volt az igazgatótoknak, én tapasztalatból mondom.
2009. dec. 31. 08:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi tuti. Számomra minden reál szak mert humán beállítottságú vagyok. +Ahová max pontszámmal lehet bekerülni? Meg az ilyen egzotikus szakok,mint pl kínai, arab, stb.
2009. dec. 31. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Max pontszám semmit nem jelent, nemzetközi tanulmányok meg ilyen "álom" szakok, semmit nem érnek. Pedig kb 470pont kerülni, az egy dolog, hogy elhelyezkedni nem tudsz vele, de az órák is szánalmasak, csak egy példa: hatalom nyelve

Sztem ez már mindent elmond, beszélgetés a semmiről.

2009. dec. 31. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet elhelyezkedni? :D

Lol én még nem láttam BCE-s munkanélkülit... :D

2009. dec. 31. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!