Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti szeretitek az iskolát,...

Ti szeretitek az iskolát, ahová jártok?

Figyelt kérdés
Végre szeretnék már valami pozitívat is hallani. Nem csak azt, hogy utálok tanulni és az egész iskolát.
2014. máj. 9. 01:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem az egyetemet, ahova járok. Az általános iskola is nagyon jó volt. A giminek egyes részeivel sem volt semmi baj. Megnyugtattalak? :D
2014. máj. 9. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ennek azért örülök. Bár én középiskolára gondoltam.
2014. máj. 9. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

általános gyűlöltem..., mindennapos bántások, a tanárok közömbössége a bántalmazásokra, de gratulálok, nekik, hogy van diplomájuk... :)

a középiskolát imádtam, közgazdasági szakközépbe jártam, kitűnő tanárok, remek osztály

most a PSZF-re járok, imádom, bár a tanári felhozatal elég vegyes, akárcsak a hallgatók, de összességébe nagyon szeretem :)

2014. máj. 9. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Általános iskola,de 8 évfolyamos gimi.Mindegy,lényeg,hogy 8.os vagyok.Az általános(1-4.)jó volt,ezt a 8 évfolyamosat utálom,de még 25 nap,és elmegyek innen! :)
2014. máj. 9. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!