Kit nem fognak felvenni az idei retek érettségik miatt?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 22:25
1/20 anonim válasza:
Már a retkekből is lehet érettségizni? Az lehet, hogy nekem menne. Mely szakokon számítják be?
Amúgy sajnos nem tudom a kérdésedre a választ.
2/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltak nehezek eddig. Persze tudom, hogy legegyszerűbb mindig mást hibáztatni.
3/20 anonim válasza:
Nos, a kérdésre válaszolva, azokat nem fogják felvenni, akik nem érik el az általuk választott szakok ponthatárait. Egyébként látva a feladatsorokat egyáltalán nem mondhatóak nehéznek, nagyjából hasonló színvonalon mozog minden évben. Az, hogy valaki nem készül fel rendesen, vagy esetleg a tanárai nem készítik fel rendesen, az nem az érettségi hibája.
4/20 anonim válasza:
Talán irreálisan magas elvárásaid voltak magaddal szembe.
Szerinted az igei(magyar még viccnek is rossz) nehéz volt akkor nem a feladattal volt a gond.
5/20 anonim válasza:
Bírom hogy az k.urva könnyen pofázik,akinek jól sikerült....
6/20 anonim válasza:
És miért sikerült jól? Talán mert tanult? Meglepő.
7/20 anonim válasza:
Na, és még nincs is végük az írásbeliknek
Még most a java (jövő héten)
8/20 anonim válasza:
Nem piszkálásból,de nem értem igazán a felháborodást.A magyar nevetségesen könnyű volt,a törinél meg minden segédanyag ott volt melletted egy 4-es érettségi írásához,hát ha még tanultál.A matekkal már lehettek gondok,de aki nem bukott meg eddig sem,annak ez is ment több-kevesebb sikerrel.Az angol meg nyelvérzéken,illetve szorgalmon múlik,akinek van egy alapfokú nyelvvizsgája,már nem írhatott olyan rosszat.Ez a többi nyelvre is vonatkozik.Az más kérdés,ha valaki 4 év alatt csak a lábát lógatta,érettségire másnaposan ment be(volt erre is példa),de még úgy is nehéz megbukni.Az érettségin nem hogy mindenkit igyekeznek átrugdusni,de igyekeznek jobb jegyet is adni.Nem volt ez olyan nehéz,hogy egyik egyetemre se lehessen bejutni,akinek meg magasabb álmai vannak,az tanuljon is úgy,hogy az sikerüljön.
9/20 A kérdező kommentje:
a felvételihez nagyon nem elég a kettes mindenből...
nekem a matek a felvételi és csak 65 % kellett volna
törin az atlasz idén csak dísznek volt jó
2014. máj. 8. 09:16
10/20 anonim válasza:
Aki nem tud 65%-ot összeszedni matekból, az ne is menjen olyan szakra, ahová felvételi tárgy. Milyen szakra jelentkeztél? Mérnök, pénzügy, gazdasági?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!