Érettségizők! Kinek hogy sikerült a középszintű történelem?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 11:40
2/16 anonim válasza:
Voltak szemét kérdések, de alapvetően könnyű volt
3/16 anonim válasza:
nekem az első rész elég nehéz volt, de az esszék mentek simán..
5/16 anonim válasza:
akkor nem csak én vagyok így vele hogy az esszét könnyebbnek éreztem :)
6/16 anonim válasza:
A vasutas esszét írtam, az nagyon jó lett, a másik kettő a tatáros meg a 2 háború közötti cucc, valamit írtam oda, pár pont talán lesz. Az első része jobban ment, a kettes érzésem szerint meg lesz.
7/16 anonim válasza:
Én is a vasutasat írtam, a tatárosat, meg azt a háború közötti izét. Hát, elég szar lett, de nem is csodálkozom, egész évben szinte ki sem nyitottam a könyvem és órán sem figyeltem. Azért remélem átmegyek.
8/16 anonim válasza:
Az első részt elszúrtam, kb 20 pontom lett... Az esszéknél meg kettőt tudtam, egy rövidet nem tudtam csak.
9/16 anonim válasza:
Ha az esszeknel mindre kapsz 1 pontot akkor átmentél! Grat!
10/16 anonim válasza:
Nekem az elsőből 24 pont lett, egy rövid esszét tudtam, kettőhöz meg írtam pár sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!