Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor mennyit kell...

Most akkor mennyit kell fizetnem az angol nyelvű képzésért? 170 ezer vagy 350 ezer? BGF-KVIK

Figyelt kérdés

"Költségtérítéses egyéb díjak

In each academic year, the ministry of education determines the number of students to be supported by the government in their studies. Students are chosen into this set by the ranking order of their admission exam results. Above the state supported students the college can admit students who have to pay education cost contribution. The total number of students’ posts to be admitted, are published in the Higher Education Information Book in Hungary 2012.

In this English language courses even state supported students have to pay foreign language education cost contribution, because this is an additional service of the college for students in this course. This foreign language cost contribution value is 170 000 HUF in each semester. The full cost contribution of students not supported by the government is 350 000 HUF per semester. Tuition fees for students from EU countries EUR 1 260 per semester. For other students from not- EU countries the tuition fee is EUR 2000 per semester."

Jól értem, hogy ha az államilag támogatott képzésre vesznek fel, akkor 170 ezer Ft idegennyelvi hozzájárulást kell fizetnem, ha pedig önköltségésre, akkor 350 ezret?

2014. máj. 6. 22:49
 1/2 A kérdező kommentje:

Vagy ha önköltségesre vesznek fel, akkor is "csak" 170 ezer az idegennyelvi hozzájárulás?

Tudom, furcsa, hogy angol nyelvű képzésre jelentkeztem és nem tudom értelmezni az angol szöveget..

2014. máj. 6. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Én elég hiányosan tudok angolul, de a alapból az 2012-es összegek..most 2014 van..már rég nem ennyi!

Jelenleg 150 000 Ft/félév a nyelvi hozzájárulás a BGF-KVIK-en.

Értelemszerűen ha államira vesznek fel akkor csak ez a 150.000/félév a fizetnivalód az idegen nyelvi miatt.

Ha fizetős

kereskedelem-marketing szakra mész akkor összesen 380.000 egy félév ha

turizmusra akkor 410.000 egy félév..

mivel a költségtérítési is fizetned kellés a nyelvi hozzájárulást is.

2014. máj. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!