Van esély arra, hogy nyomozó legyek?
C.S.I kiállításon biztos tudnak tanácsot adni!
Én voltam és nagyon élveztem, jah és nyomozhatsz is!
Januárban még 1szer el akarok menni.
Jah és pont azt kaptam amivel majd foglalkozni akarok:) ( Csontok )
Szerintem bekerülhetsz,van többféle pontszámítási mód,nem tudom eddig hogy tanultál,én nem valami jól,ezért nálam csak a "duplázós" fajta játszik,és akkor nem kell minden tárgyra rágyúrni csak a szükségesekre.A duplázás így néz ki:
A Rendőrtiszti bűnügyi szakára lehet választani magyar,töri,matek,belügyi rendészeti ismeretek,rendészeti alapismeretek tárgyak közül kettőt.Pl tegyük fel hogy a matekot és a törit is megcsinálja valaki 100%-ra,akkor van 400 pontja.{(100+100)x2} Ehhez még hozzáadódhatnak a pluszpontok,ez max 80 lehet. De vigyázz,mert a Rendőrtisztin se a biológiáért,se a kémiáért nem jár a pluszpont.A nyelvvizsgákon kívül csak akkor kapsz még pluszpontot,ha a fent említett tárgyak valamelyikéből csinálsz egy vagy két emeltet.
Amúgy engem is ez a két terület érdekel...:)
Sok sikert!:)
Szia! Én is 11. - es lány vagyok, s az én testem sincs kidolgozva, mármint nem viszem tűlzásba a sportot.
Minden álmom, hogy nyomozó legyek, de az én dolgomat még az is megnehezíti, hogy erdélyi vagyok, tehát még kevesebb az esélyem, hogy ösztöndíjjal bejussak egy budapesti egyetemre.
Matekből nem állok jól, mert társadalom tudományok szon járok a líceumban. Elég ha csak az érettségi jegyeim közül a magyart és történelmet veszik majd figyelembe?
És nem kell olyan szakiskolát végezni kötelezően, ami oda rendőrséggel kapcsolatos?
A magyar törire gyúrj rá. Az egyik legyen 90% a másik elég 80%-ra. AZ egyik legyen emelt és legyen 1 nyelv vizsgád is.
Akkor sikerülni fog.
Egészségügyilegn remélem nincs problémád, sajna ez ide kell, és sokat sportolj. (futás, függeszkedés, felülés, ingafutás)
Mivel erdélyi vagy szívesen várnak rád, csak az állampolgárság legyen meg. Az iskoláról mindent megtudsz a honlapon, a felvételiről is. Remélem nyomozó leszel.
Sok sikert ERDÉLYI LÁNY
Szia!
Pont most írtam egy Magánnyomozónak a munkájáról,még nem kaptam meg a választ de viszont a honlapjáról itélve legyél Magánnyomozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!