Milyen iskolák a József Attila Gimi (BP), Leövey Klára Gimi, Madách, Teleki?
Figyelt kérdés
Valaki tudna róluk mondani valamit?Milyen a gimi?Milyenek a tanárok?A tanulók?ilyenek2014. máj. 4. 21:16
11/19 anonim válasza:
haha azt mondja 8x túljelentkezés.József Attilába felvesznek 140 tanulót,és idén 1000-en (kb) jelenkeztek.
12/19 anonim válasza:
a madáchba meg egy ember jelentkezett,de azt se vették fel
13/19 anonim válasza:
Jó, nem vitatkozom... :) Aki tájékozott, az úgysem veszi egy kalap alá a Madáchot a József Attilával.
14/19 anonim válasza:
Egyetértek, a Madách magasan a legjobb ezek közül:)
15/19 anonim válasza:
A Madách nagyon jó gimi, a közösség szuper, a tanárok sokat segítenek nekünk a tanulásban. Igaz, nehéz bekerülni, de a a felvételivel való sok munka után többszörösen megtérül a MIG-ben lévő hangulattal és az úgynevezett madáchos életérzéssel. :D :)
18/19 anonim válasza:
én jövőre 9-es leszek a a Madáchban, remélem jól döntöttem :)
miért szar a Madách? fontos!
19/19 anonim válasza:
Nem szar! És szerintem ezen ne aggódj!
Ilyen véleményekre ne adjál, ha még arra sem veszi a fáradságot, h megindokolja. Biztosan rossz napja volt a válaszolónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!