Debreceni Tóth Árpád Gimi hogyan közelíthető meg a Nagyállomástól tömegközlekedéssel?
Persze ezzel is sétálni kell. De amúgy a gimi eleje egy kisutcára néz, 1-2 autó is nehezen férne ott el, nemhogy egy busz :D A hátulja van a szent anna felé.
Most nézem, 30-as busz a bánki, szóval ugyanott áll meg, mint a troli.
Látnád, reggelente mennyi diák sétál arra :D
Persze, abszolút. Hacsak nem egy 4 sávos úttól félted, de amúgy azon is van zebra :D
Az egyetlen hely, ahol aggódnék érte, az a nagyállamásnál az aluljáró környéke éjjel kettőkor. Nappal, főleg reggel akkora tömeg van, hogy semmi gond nem lesz. A másik pedig nem is fog az aluljáró útba esni neki, de még ha útba esne és az éjjel közepén ott járna, akkor is ki tudná kerülni fent is. A megállóban pedig millió gyerek száll le, a másik millió meg megy tovább a Kossuth gimihez. Szóval ott tényleg ne aggódj semmiért, inkább azt kösd a lelkére, hogy nézzen szét a zebrán. Nem emlékszem pontosan, hogy van-e jelzőlámpa, de ha nincs, az sem gond, mert mondom, egyszerre vagy 50-en akarnak átmenni, nem lesz egyedül.
Egész tizenéves koromat éjszaka járkálva éltem le Debrecenben, sosem volt semmi inzultus, de még rosszarcúakba se nagyon botlottam, szóval nyugi. Egyedül a Nagysándor telepre nem mertem bemenni meg a tóciba, vagyis utóbbiba csak olyannal, aki odavalósi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!