Tényleg nem illik érettségire rövid ujjú ingben elmenni?
Figyelt kérdés
Estin csinálom az érettségit, most szerzem be hozzá a megfelelő ruhákat, de valahol azt olvastam hogy nem illik rövid ujjú ingben elmenni. Igaz ez?
Illetve írásbelire is ünnepiben kell megjelenni ugye?
Köszönöm!
2014. ápr. 27. 11:54
1/6 anonim válasza:
Nekünk egységesen rövid ing és öltöny volt, a zakót levehettük mert elég meleg volt.
Írásbelire is abban kell menni
2/6 anonim válasza:
Öltönyben kell menni az a lényeg. Az ing teljesen mindegy, hogy rövid vagy hosszú. Zakó legyen rajtad, és ha meleg van akkor leveszed.
3/6 anonim válasza:
öltönyben kell igen, de az ing mindegy, az a lényg kényelmesen érezd magad, és tudj koncentrálni teljes mértékben a feladatra
4/6 anonim válasza:
Nekünk is rövid ujjú ing volt, egy szót nem szóltak. zakó legyen és kész.
5/6 anonim válasza:
én még mellényt is felvetem hogy több puskát tudjak vinni magammal :) igaz majdnem megdöglöttem a végére olyan meleg volt de megérte:P
6/6 anonim válasza:
Az érettségin a ruházatod miatt nem érhet hátrányos megkülönböztetés!
Én írásbelikre asszem egy inget meg egy szürke kapucnis pulcsit húztam és senki nem szólt. Asszem szóbelire se vettem öltönyt, nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!