Kit vettek fel az Óbudai gimnáziumba?
Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok,mert engem a nyelv tagozatra vettek fel.:)2014. ápr. 26. 23:13
1/16 anonim válasza:
engem, az emelt matek és angolra
2/16 anonim válasza:
padtársam:) ő oda fog menni jövőre.:)
4/16 anonim válasza:
Na hát ennek sok értelme van. -_-
6/16 anonim válasza:
Engem,angol-fizika-matek szakra
7/16 anonim válasza:
Engem angol -matek szakra. Ki jön még ide? L/15
8/16 anonim válasza:
Óbudaisok segítenétek? (Azért írom ide a kérdést, mert itt valószínűleg valaki tud válaszolni.)
Szóval elvileg a felvettek értesítéssel együtt kiküldtek egy másik lapot is, amin rajta van, hogy hogyan kell kiválasztani a nyelvet. Na most én nem kaptam ilyen lapot, és most mondták anyukámnak szülőin, hogy küldjem el azt az e-mailt, mert már rég lejárt a határidő, és nem vagyok semelyik nyelvre beíratva. Ő meg nem kérdezte meg hogy kell, mert azt hitte csak elfelejtettem.
Milyen e-mailt kell elküldeni, milyen címre? Elég csak egy választottat odaírni, vagy kell többet is fontossági sorrendben? (olaszra megyek, még bíztos van hely)
9/16 anonim válasza:
Milyen szakra mesz? Amugy a suli honlapjanvan emailcim. Vagy hivjatok fel oket. :)
10/16 anonim válasza:
matek-töri-angol
én voltam a 3-as is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!