Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mesélnétek nekem a Debreceni...

Mesélnétek nekem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karáról?

Figyelt kérdés

Amit csak letudtok írni a karral,az egyetemmel kapcsolatban írjátok már le légyszíves!

Milyenek a tanárok, a légkör, az elvárás, a hely (egyetem) maga, a diákok? Mi az a Medikus Hét,Medikus Kupa? Kollégiumba hogy lehet bejutni?

...bármit amit még tudtok kérlek írjátok le! :)

2014. ápr. 26. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy jó a légkör, mert hasonlóan értelmes emberek kerülnek be
2014. ápr. 26. 23:25
 2/2 reptoid ***** válasza:

Gyere, holnap kezdődik a medikus hét, mondjuk május elseje miatt csak 3 napos lesz. Van mindenféle csudijó program, koncertek, de azért annyira nem kell hanyatt esni.

Az idei kupának már vége, de jövőre az is itt lesz, megnézheted. Az egyetemek versenyeznek egymással különböző sportágakban. Idén azt is sikerült megnyerni.

A kollégiumokba értelemszerűen jelentkezéssel, de majd mikor felvesznek az egyetemre, kapsz majd erről is információkat, addig felesleges ilyesmin agyalnod.

A többi kérdésed túl általános, én meg túl másnapos vagyok, hogy kisregényt írjak a semmiről, úgyhogy konkretizáld a kérdésed :D

2014. ápr. 27. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!