Nyolcadikosok! Kaptatok már értesítést a gimnáziumoktól?
Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom, hogy 25-én teszik postára a levelet vagy 25-ig kapjuk meg?2014. ápr. 24. 12:19
1/15 anonim válasza:
27-ig kell megkapni,én ma kaptam meg éppen 20 perce hozta a postás de az sztálytársamnak még ma sem jött meg.
2/15 anonim válasza:
Ma kaptam meg... még nem néztem meg, a postán van, de most rakták fel a sulihonlapra is az eredményt... xdd
3/15 anonim válasza:
Én kaptam, de az osztálytársaim közül elég sokan még nem, így nem kell aggódni ha nem kapsz. Én úgy tudom, hogy 27.-e a határidő, de presze azért minden iskola igyekszik sietni a kiküldéssel.
4/15 anonim válasza:
Ma egy sulitol kaptam meg. A tobbire meg varok.:) de sokan nem kaptak meg meg. Nyugi nem sokara megtudod ;)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!! Remélem, felvettek titeket, oda, ahova a legjobban szeretnétek menni! :))
2014. ápr. 24. 13:49
6/15 anonim válasza:
Köszi, engem felvettek az áhított suliba a második legvágyottabb szakra.
7/15 anonim válasza:
Én még nem kaptam meg, osztály társaim se, de van aki ugyanabba az iskolába jelentkezett mint én és mégis megkapta:\
8/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! Még én sem kaptam levelet, de már nagyon-nagyon várom!
Mondjuk én az ideiglenes listában is benne vagyok/voltam, de akkor is...!
2014. ápr. 25. 11:37
10/15 A kérdező kommentje:
TÁG-ba, Te?
2014. ápr. 25. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!