Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » FONTOS! Ha az ideiglenes...

FONTOS! Ha az ideiglenes listán 35. vagyok és fél osztályt (18 fő ) akkor kb. mennyi esélyem van bejutni? Egy közép erős iskolába.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ott is ugyanúgy esnek ki emberek akik mást jelöltek meg elsőnek s felvették őket oda. Ebből a szempontból ugyanaz mindkettő:)
2014. ápr. 20. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen utálom az olyan embereket akiknek fogalmuk sincs arról,hogy manapság hogy s mint van az ideiglenes felvételi jegyzékekkel,és idejönnek elkeseríteni az embereket,komolyan,jobb lenne ha inkább nem is írnának inkább semmit.Mondjuk lehet jönni azzal,hogy "ő kérdezte,én csak válaszoltam" de leírom mi is a helyzet. Én is nyolcadikos vagyok,és a város elit gimijében,ami országos szinten is kiemelkedő csak 79. vagyok,és 32 főt vesznek fel.Viszont bármennyire is hihetetlen,utána lehet nézni az oktatas.hu oldalon,hogy az elmúlt két évben melyik volt az utolsó bejutó hely,és igen,mindkét évben bejutott a 79. pedig tényleg elit gimiről van szó,és tudom,hogy nekem közel sem biztos a helyem,még így sem,de azért leírtam,hogy miért nem érdemes olyat írni bárkinek is,hogy nem veszik fel,meg tuti hogy nincs esélye...Esély van,nagyon nagy esély van rá hogy felvesznek kérdező,én szurkolok neked,nekem meg csak a remény maradt,de az még van és majd meglátjuk mi lesz :) Majd azért írd meh,hogy felvettek-e :)
2014. ápr. 20. 21:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) majd leirom. Neked pedig szurkolok, hogy bekerulj!
2014. ápr. 20. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves #12-es! Szerintem nem változott olyan nagyon sokat a helyzet azóta, hogy én felvételiztem 2007-ben. :) A rendszer azóta is ugyanaz. Annyit írtam csak, hogy nekem nem sikerült, aki bejelölte azt a félosztályt, ahova menni akartam, azoknak a nagy része oda is akart menni. Esélyem sem volt bejutni a 35. helyemmel. De nem mondtam, hogy a kérdezővel is ez fog történni. Drukkolok neki, remélem szerencséje lesz. Az egyetemi felvételinél lehet tudni, mennyi volt a ponthatár, meg sakkozni is lehet, mennyit fog emelkedni/csökkeni, de vannak évek, amikor nagyon meglepődik az ember. Például idén elég kiszámíthatatlan volt 1-2 karon.
2014. ápr. 21. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem ma jött a levél,felvettek a 79. helyről,remélem téged is kérdező :)
2014. ápr. 24. 16:28
 16/18 A kérdező kommentje:
hat gratulalok.:) nekem meg sorrend sincs fent.
2014. ápr. 25. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Felvettek? Amúgy van esélyed!
2014. ápr. 26. 15:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Felvettek.:)
2014. ápr. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!