260 pontot hogyan sikerülhet összeszedni?
Figyelt kérdés
Pontszámító kalkulátorba számolgattam, nagyjából mindent minimum hármasra, négyesre meg kéne írnom.
Eléggé félek, hogy még a minimum pontom sem lesz meg, hiába tanultam 4 éven keresztül keményen, a tanáraim hozzáállásából következően félek az érettségitől.
Az állami helyek, ahova szerettem volna menni, az egekben van a pontszám, ezért valószínű fizetnem kell.
Pluszpontot kapok nyelvvizsgáért, de félek, hogy nem vesznek fel ennek ellenére sem majd fizetősre.
2014. ápr. 19. 11:04
1/5 Kacsa Tibor válasza:
Ha tényleg keményen tanultál, akkor az a 260 pont simán meglesz. A legtöbben úgy szereznek ennyi pontot, hogy nemigen tanulnak, érettségin is közepes eredménnyel mennek át. Ne aggódj emiatt.
2/5 anonim válasza:
egy hármas tanulónak nyelvvizsgával bőven megvan.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ha jó jegyeid voltak és minimum hármasra érettségizel, bőven túlléped még a 300-at is.
4/5 anonim válasza:
Aki még ennyit se ér el az inkább ne rontsa a levegőt egyetemen.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nem akarok senkit sem megsérteni, de aki nem tudja összeszedni a 260 minimális pontszámot az tényleg ne menjen a felsőoktatásba.
De ha tényleg lelkiismeretesen tanultál eddig, akkor biztos sikerülni fog a megfelelő pontszám elérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!