Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyaralás miatt kértétek már...

Nyaralás miatt kértétek már ki a gyereket az iskolaból?

Figyelt kérdés
jun 10-17 ig mennenk nyaralni.ilyenkor irni kell egy levelet az igazgatónak vagy h müködik?vagy legyen inkabb beteg?utolsó het igy gondolom tanulni mar nem tanulnak akkor.
2014. ápr. 10. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

"Igen, meg kell kérvényezni az igazgatónál, hogy engedje el; mivel ez az utolsó hét lesz a suliból, valószínűleg megadja rá az engedélyt."

Ezt írtam volna úgy 2 évvel ezelőtt;mivel bevezették ezt a Klebersberg Intézetet, gyakorlatilag az igazgató csak egy jelképes ember az iskolában, felsőbb utasítás nélkül semmi döntéshozatali joga nincs. Jobban jártok, ha megkéritek az osztályfőnököt, hogy kérje meg a többi tanárt, hogy ne írja be hiányzónak. Úgy is lehet, hogy 3 napot leigazoltok, 2 nap pedig igazolatlan lesz, abból nincs semmi, ha van belőle egy pár darab.

2014. ápr. 10. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel június 13.a (péntek) az utolsó tanítási nap,ezért szerintem 10.,11.,12., legyen szülői igazolás,13.án meg úgyse írják már a hiányzókat,bár ez a héten levő többi napra is jellemző.
2014. ápr. 10. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
És a biztonyítványt később kapja meg?
2014. ápr. 10. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Beszéljétek meg az oszival, ő le tudja igazolni simán ha jó fej. Vagy van olyan suli ahol lehet kérni nyelvvizsgaszünetet.
2014. ápr. 10. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
a három nap az mar megvolt sajnos az évben!majd a biziért beugrom késöbb sztem.köszi a válaszokat.
2014. ápr. 10. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán elengedik kikérővel, pláne az utolsó héten, ehhez nem kell a klébelsberg. (szándékosan kisbetűvel)
2014. ápr. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!