Orvosin van tesi óra?
Másodiknak van igaza. Csak olyan van, hogy 'megfelelt' vagy 'nem felelt meg'. És összesen egy óráról hiányozhatsz (ebben benne van a felszerelés hiánya is akár), ha azon túl hiányzol akkor tulajdonképpen bukás. Pótolni kell az órákat ha lemaradtál róla.
És rendes tesi óra van, mint gimiben.
Ez de szar.
És nem választhatok sportot legalább?
Én is úgy tudtam, mint az első. oO
Hát, lehet, hogy mégsem megyek orvosira akkor. :D
Nálunk Szegeden úgy van, h az alapozó modulban (első 2 év) kell teljesíteni 2 félév tesit. Csak olyan van, h megfelelt, vagy nem felelt meg, jegyet nem kapsz rá.
Nálunk lehet választani. A legtöbb ingyenes, de van amiért fizetni kell. Igazából van minden: foci, röpi, kosár, tenisz, úszás, mindenféle tánc, jóga, capuiera (vagy h írják...:D), küzdősportok, lányoknak intimtorna:D, aerobic, kori, búvárkodás meg ejtőernyőzés is:D De ejtőernyőzésért pl tuti fizetni kell...
Meg mivel az egész suli egyszerre jelentkezik, a jó helyeket elég gyorsan elkapkodják:S Én első félévben nem tudtam felvenni olyat ami tetszett volna is, meg egyik órámmal se ütközött:S Nah majd köv félévben:)
Az ELTE-TTK-n korábban úgy volt, hogy két félév ingyenes, és jegyet lehetett kapni érte. A mulasztást pótolni lehetett. Aki nem pótolta, az megbukott.
Ma már nem kötelező, hanem csak egy lehetőség, és fizetni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!