Ha most nyelvi előkészítős vagyok jövőre átmehetek máshová haladó angolra?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtem el az iskolát nyelvi előkészítő angolon vagyok most kezdtem el tanulni az angolt heti 15 órában .Leszek olyan szinten év végére, hogy átmenjek egy másik iskolába emelt óraszámú angolra,ahová olyanok mennek akik általánosba angolt tanultak?2014. ápr. 8. 18:48
1/2 anonim válasza:
Igen, de mért akarsz átmenni? Egyébként neked is kéne érezni, hogy hol tartasz. Pl. milyen szintű könyvben jártok most?
2/2 A kérdező kommentje:
nem tetszik ez az iskola a tanárok a közösség..én úgy gondolom h év végére leszek olyan szinten..vagy akár már vagyok is..de gondoltam megkérdezem más véleményét is most már a 2. könyvből tanulunk A2-B1-ből .
2014. ápr. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!