Hogyan számítják az egyetemen az órákat?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk valaki azt mondja, neki heti 30 órája van, akkor az 30 x 45 -öt jelent? Vagy 30 x a 45 többszörösei?2014. ápr. 5. 16:30
1/3 reptoid válasza:
Ezt mondjuk a legjobb tőle megkérdezni, de elvileg egy 1,5 órás óra 2-nek számít.
Nálunk amúgy asszem 50 perces egy óra, de kb mindenki csak 45-nek tarja.
2/3 anonim válasza:
Sok helyen "dupla" órák szoktak lenni-
Vagyis kilencven percesek
3/3 anonim válasza:
Egy tanítási óra az 45 perc. MINDENHOL. Oké, igaz az is, hogy szinte MINDENHOL ennek valós számú többszöröseit tartják. Életem egyik legirritálóbb élménye volt, amikor a gazdinfóra járó volt osztálytársam el akarta nekem magyarázni, hogy én milyen gagyi szar szakra járok, mert nekem az egy óra az 2*45 perc szokott lenni, neki meg 4*45 perc. Oké... Ez szánalmas. Lényeg a lényeg, egy tanítási óra az 45 perc, de ettől függetlenül attól kérdezd aki mondta neked, mert ezt ahányféle ember van, annyi féle képpen fogják fel, de hivatalosan 45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!