Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan számítják az egyetemen...

Hogyan számítják az egyetemen az órákat?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk valaki azt mondja, neki heti 30 órája van, akkor az 30 x 45 -öt jelent? Vagy 30 x a 45 többszörösei?
2014. ápr. 5. 16:30
 1/3 reptoid ***** válasza:

Ezt mondjuk a legjobb tőle megkérdezni, de elvileg egy 1,5 órás óra 2-nek számít.

Nálunk amúgy asszem 50 perces egy óra, de kb mindenki csak 45-nek tarja.

2014. ápr. 5. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok helyen "dupla" órák szoktak lenni-

Vagyis kilencven percesek

2014. ápr. 6. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy tanítási óra az 45 perc. MINDENHOL. Oké, igaz az is, hogy szinte MINDENHOL ennek valós számú többszöröseit tartják. Életem egyik legirritálóbb élménye volt, amikor a gazdinfóra járó volt osztálytársam el akarta nekem magyarázni, hogy én milyen gagyi szar szakra járok, mert nekem az egy óra az 2*45 perc szokott lenni, neki meg 4*45 perc. Oké... Ez szánalmas. Lényeg a lényeg, egy tanítási óra az 45 perc, de ettől függetlenül attól kérdezd aki mondta neked, mert ezt ahányféle ember van, annyi féle képpen fogják fel, de hivatalosan 45.
2014. ápr. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!