Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen táncművészeti iskolák...

Milyen táncművészeti iskolák vannak Magyarországon, ahonnan rendes munkát lehet kapni?

Figyelt kérdés

7.osztályos vagyok,és nagy vágyam lenne táncművészeti iskolába menni. Tudom hogy egy páran azt fogjátok írni,hogy táncos sehova nem kell (munkahelyre) de én mindenképp az szeretnék lenni!:(

Olyan helyre gondolok,ahol pl. év végén van valamilyen vizsga és akkor a diákokat ide-oda beajánlják,ilyen együttesekhez,társulatokhoz (pl. Pécsi balett,Szegedi kortárs balett...stb.)

Néztem iskolákat,de ilyen dolgokról sehol nem írnak,nekem meg ugye nincs tapasztalatom.:(

Kérlek ha van valamilyen információtok erről írjátok meg! Köszönöm!!! 14/L

#iskola #tánc #balett #táncművészet #pécsi balett #szegedi kortárs balett
2014. ápr. 5. 15:33
 1/3 anonim válasza:
Én eddig csak a pécsiről tudok . Ott egyben van a zeneművészeti képzőművészeti és táncművészeti . Én zeneművészetibe megyek . Fel is vettek de szombathelyre (oda akartam menni ) zeneművészetibe . Sok sikert de én a helyedben nem ezen a szörnyű országon gondolkodnék hanem pl. Svájc mert ott jobb a megélhetés és nincs elég ember a szórakoztató iparhoz .
2014. ápr. 6. 10:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:)

A pécsi suli tényleg nagyon jó,már sokat hallottam róla csak én budapesti vagyok ezért a szüleim tartanak ettől:/ Budapesten meg szerintem (ahogyan én láttam) vagy nagyon gyengék a táncművészeti sulik (ebből pedig következik h semmilyen munkahelyre nem vesznek föl) vagy pedig fizetős :(

De köszönöm szépen mégegyszer,hogy válaszoltál :)

2014. ápr. 6. 18:45
 3/3 anonim válasza:
Szívesen . Irigyellek h pesti vagy én meg csak egy hülye zala megyei 6000fős várocskából jövök ahol a legértelmesebb hely a zenesuli . Menj sztem pécsre én csak a rossz közlekedés miatt nem mentem oda meg a tanár is jobb szhelyen . De a romákkal azért vigyázz Pécsen !!!! Sok sikert művésztársam .
2014. ápr. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!